Glazen ramen

EEN GIDS VOOR HET KOPEN VAN WINDOWS

Als u overweegt nieuwe vensters in uw huis te installeren, kan deze gids u helpen. Het leidt u door de verschillende soorten, materialen en stijlen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken over een van de belangrijkste elementen van uw huis.

Als het gaat om het comfort en het energieverbruik van een huis, zijn ramen van cruciaal belang. Oude, inefficiënte, lekkende ramen kunnen uw huis tochtig en ongemakkelijk maken, terwijl u elk jaar honderden dollars verspilt aan verwarmings- en koelingskosten. Nieuwe ramen daarentegen zorgen voor duur geconditioneerde lucht… en meer.

Als je naar de bovenstaande lijst kijkt, zie je veel goede redenen om oude vensters te vervangen door nieuwe. Of raamvervanging financieel zinvol voor u is, kan een ander verhaal zijn.

Omdat het vervangen van oude ramen door nieuwe energiezuinige ramen duur is, wordt dit project vaak als investering gepromoot. De theorie is dat u uw geld terugkrijgt door een hogere huiswaarde bij verkoop en geld dat wordt bespaard door lagere energierekeningen.

www.wingman-montage.nl