TIPS OM EEN GEWELDIG RESTAURANT TE BOUWEN
Uw hotel Restaurants zijn een van de belangrijkste afdelingen die de algehele verkoop en populariteit van uw gelegenheid kunnen ondersteunen. Dit is de hotelfaciliteit die alle gasten geacht worden te bezoeken (tijdens hun ontbijt) en het is degene die de tevredenheid van de gasten verder kan ondersteunen – op voorwaarde dat u uw restaurants correct heeft ontwikkeld, waarbij u zich richt op het bieden van de best mogelijke eetervaring.
Dat gezegd hebbende, het is een feit dat hoteliers vaak fouten maken, zelfs voordat ze beginnen met de bouw of renovatie van hun restaurants! Om u te helpen het beste restaurant voor uw gelegenheid te ontwikkelen, hebben onze hotelexperts een onderzoek gedaan en hieronder een lijst met handige tips gepresenteerd die uw restaurant zullen omtoveren tot een ‘hotspot’ van uw hotel:
Alvorens te beslissen over het concept en de keuken die uw hotel-restaurant zal aanbieden, is het altijd nodig om grondig te onderzoeken wat de potentiële bezoekers van uw hotel willen (of verwachten) om te eten tijdens hun verblijf. Vergelijk de resultaten met de verschillende eetgelegenheden die in het bredere gebied worden aangeboden en bepaal een concurrerend concept voor uw hotelrestaurant.